ALEGERI PREZIDENTIALE: PORECLELE principalilor 5 candidati pentru Cotroceni

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Potrivit ultimelor sondaje de opinie 5 dintre cei 14 candidati inscrisi in cursa pentru Cotroceni au sanse de a obtine rezultate semnificative.

Cei cinci prezidentiabili sunt foarte de usor de recunoscut si dupa poreclele pe care le-au capatat in timp, cei familiarizati cu politica putand sa-i nominalizeze si in baza acestora, informeaza stiripesurse.ro.

1. VICTOR PONTA: premierul a dobandit de-a lungul timpului mai multe porecle. Cariera a facut eticheta pusa de Adrian Nastase care l-a numit ”Micul Titulescu”. In ultima perioada, Victor Ponta s-a ales si cu alte porecle din partea adversarilor politici: Mickey Mouse, mincinosul sau ”prima viorea a tarii”.

CITESTE SI: AVEREA CANDIDATILOR la PRESEDINTIE: Ce anume detine fiecare dintre PREZIDENTIABILI 

2. KLAUS IOHANNIS: candidatul ACL la prezidentiale a intrat mai recent in batalia politica la varf si are mai putine porecle. Printre liberali, Iohannis este poreclit ”Santa Klaus” sau ”Neamtul”.

3. CALIN POPESCU TARICEANU: candidat independent la prezidentiale, de-a lungul vremii Tariceanu s-a ales cu mai multe porecle. Una dintre ele este ”Moliceanu”, iar mai nou, cariera face porecla administrata de Ludovic Orban, care l-a catalogat drept ”scalpul de la cingatoarea pieilor rosii” sau ”liberalul rosu”.

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Care sunt MESERIILE celor 14 candidati pentru Cotroceni 

4. ELENA UDREA: favorita presedintelui s-a ales cu o porecla care spune totul ”Blonda de la Cotroceni” sau mai simplu ”Blonda”.

5. MONICA MACOVEI: puternic antrenata in lupta impotriva coruptiei, Monica Macovei nu putea sa aiba alta porecla decat ”Procurorul”, noteaza stiripesurse.ro.

Sursa foto: realitatea.net