ALEGERI PREZIDENTIALE SUA 2016: CONFRUNTAREA FINALA intre HILLARY CLINTON si DONALD TRUMP

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA 2016. A treia si ultima dezbatere dintre candidatii la presedintia SUA, republicanul DONALD TRUMP si democrata HILLARY CLINTON, va avea loc miercuri seara, in Las Vegas, statul Nevada.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA 2016. Este de asteptat ca dezbaterea sa fie urmarita de un numar mare de telespectatori, chiar daca de-a lungul timpului a treia dezbatere prezidentiala din Statele Unite a starnit cel mai putin interes, comenteaza DPA. Motivul pentru care aceasta confruntare finala dintre cei doi candidati la Casa Alba ar putea fi o exceptie este ca americanii ar putea dori sa afle mai multe despre acuzatia lui Donald Trump, care a spus ca echipa de campanie a lui Hillary Clinton, media si sistemul politic comploteaza pentru a “falsifica” rezultatele scrutinului din 8 noiembrie. Candidatul republican a acuzat ca aceste alegeri sunt manipulate, intrucat in presa s-a scurs o inregistrare video din 2005 in care el apare facand comentarii, impreuna cu o vedeta de televiziune, despre pipairea si sarutarea femeilor fara consimtamantul lor.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA 2016. Cu doar trei saptamani inaintea scrutinului prezidential din 8 noiembrie, Hillary Clinton are un avans substantial in preferintele electoratului american fata de Donald Trump – candidata democrata este sustinuta de 48,9% dintre alegatorii americani, iar magnatul de 42%, potrivit unui sondaj de opinie publicat de Realclearpolitics.com. Putini analisti politici cred ca prestatia lui Trump din ultima dezbatere televizata ar putea schimba semnificativ aceasta situatie. Cea de-a treia dezbatere televizata Clinton-Trump, care va dura 90 de minute, va incepe miercuri la ora locala 18:00 (joi, 4:00 – ora Romaniei) si va fi gazduita de Universitatea Nevada din Las Vegas.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA 2016. Dezbaterea va fi difuzata in direct de numeroase posturi americane, cum ar fi CNN, care transmite si in tara noastra, dar si online, atat pe Facebook, cat si pe Twitter. Prima dezbatere Clinton-Trump, desfasurata pe 26 septembrie, a fost urmarita de 84 de milioane de telespectatori, iar cea de-a doua, din 9 octombrie, de 66,5 milioane.

Sursa foto: washington post