ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: DONALD TRUMP despre acuzatiile de HARTUIRE SEXUALA

DONALD TRUMP, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, s-a aparat de acuzatiile de hartuire sexuala care i s-au adus. El a participat, vineri, la o intrunire cu sustinatorii sai din Greensboro, North Carolina, potrivit The Independent.

DONALD TRUMP a mentionat ca acuzatiile care ii sunt aduse sunt false si ca nu le-a intalnit pe multe dintre cele care sustin ca au fost agresate sexual de el. “Nu stiu cine sunt femeile respective. N-am nici cea mai vaga idee si cred ca si voi stiti ca nu am nici cea mai vaga idee. Oamenii astia sunt blonavi”, a transmis candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA.

De asemenea, DONALD TRUMP a acuzat-o de minciuna pe jurnalista Natasha Stoynoff de la revista People, care a spus ca a fost agresata de Trump atunci cand a mers la locuinta lui pentru a-i lua un interviu. Candidatul republican la alegerile SUA a sustinut ca femeia vrea sa-si faca reclama gratuita si a aratat ca aceasta nu a alertat autoritatile in legatura cu presupusul incident.

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: BARACK OBAMA IL FACE PRAF PE DONALD TRUMP

De asemenea, DONALD TRUMP  a mentionat ca toate aceste acuzatii fac parte dintr-o conspiratie a mass-media si a unor grupuri de interese care vor sa-i boicoteze campania electorala, transmite CNN. “E vorba de o mare minciuna urata. Presa nu ar trebui sa scrie minciuni. Iar singurul lucru pe care il spun este ca eu sper ca miscarea noastra patriotica va trece peste aceasta dezamagire uriasa”, a spus DONALD TRUMP.

Saptamana trecuta, presa americana a publicat un videoclip din urma cu mai bine de un deceniu, in care miliardarul republican se lauda ca poate sa pipaie femeile, impotriva vointei lor, pentru ca este celebru. De asemenea, acesta a facut mai multe comentarii vulgare si obscene despre femei, care au dus la prabusirea sa imediata in sondajele realizate de cele mai importante institutii media americane. De la acest incident, cel putin sapte femei l-au acuzat in mod public ca le-a facut avansuri sexuale si le-a atins fara consimtamantul lor.

Sursa foto: washington post