ALEGERI TNL BUCURESTI: DOI CANDIDATI pentru functia de PRESEDINTE! Si o CERTITUDINE

ALEGERI TNL BUCURESTI. In aceasta seara, cu incepere de la ora 18.00, la Palatul Parlamentului se vor desfasura alegerile pentru presedintia Tineretului National Liberal (TNL) – filiala Bucuresti.  

In cursa pentru obtinerea functiei de presedinte al TNL Bucuresti s-au inscris doi candidati care vor incerca sa atraga cat mai multe dintre sufragiile celor peste 400 de tineri liberali care sunt asteptati in aceasta dupa amiaza la Palatul Parlamentului. Astfel, dintre Stelian Bujduveanu (consilier general la Primaria Capitalei) si Silviu Feroiu (consilier local la Primaria Sectorului 2) se va alege noul sef al TNL Bucuresti.

La aceste alegeri putem vorbi si de o certitudine. Este vorba despre Valeriu Bunea cel care, peste cateva ore, va deveni noul presedinte executiv al TNL Bucuresti. Tanarul antreprenor Valeriu Bunea, in varsta de 34 de ani, este un liberal cu state vechi el avand in spate peste un deceniu de activitate in cadrul partidului de dreapta. 

Valeriu Bunea a absolvit Institutul Politehnic din Capitala si este, in prezent, vicepresedintele Biroului Politic al Sectorului 6. La alegerile de la Palatul Parlamentului, unde si-au anuntat prezenta Cristian Busoiu, presedintele PNL Bucuresti, dar si candidatii de la alegerile generale ale TNL, Glad Varga, Mara Mares si Radu Surugiu, se vor stabili si primvicepresedintele TNL Bucuresti, secretarul general, secretarul general adjunct dar si presedintele CRAMB.

Sursafoto: PNL