ALEGERILE pentru functia de presedinte al PSD Constanta vor avea loc pe 29 iunie

Alegerile pentru functia de presedinte al PSD Constanta vor avea loc pe 29 iunie, postul fiind vacant din martie, cand RADU MAZARE si-a dat demisia. Anuntul a fost facut de secretarul executiv al organizatiei judetene, CRISTINEL DRAGOMIR, care a mai declarat ca nimeni nu si-a anuntat candidatura pana in acest moment.

“Conform graficului de alegeri la nivelul partidului, pana la sfarsitul lunii trebuiau terminate alegerile in toate localitatile din judetul Constanta. Avand in vedere situatia de la organizatia judeteana Constanta care este una speciala in sensul ca presedintele in exercitiu si-a dat demisia, avem presedinte interimar, presedintele executiv este suspendat, am solicitat conducerii partidului sa organizam alegerile pentru conducerea organizatiei judetene mai devreme decat erau planificate. Practic erau planificate incepand cu 15 august in calendarul national si am obtinut aceasta derogare si alegerile vor fi pe 29 iunie”, a afimat Cristinel Dragomir, citat de Mediafax.

Dragomir a mai spus ca el nu va candida pentru aceasta functie, ci pentru cea de secretar executiv pe care o ocupa si in prezent.

PSD Constanta este condus interimar de senatorul Nicolae Moga, dupa ce Radu Mazare si-a dat demisia. La randul sau, Nicusor Constantinescu a fost suspendat din functie in aprilie, din cauza problemelor judiciare, iar in urma cu o saptamana a fost suspendat din calitatea de membru PSD de catre Victor Ponta.

Sursa foto www.constanteanul.ro