Aleksei Navalnîi despre calea lungă a recuperării! Cum se mai simte opozantul rus

Aleksei Navalnîi, principalul opozant al regimului Putin, își continuă recuperarea anevoioasă în spitalul Charite din Berlin, acolo unde a fost adus în comă indusă după ce a fost otrăvit cu Noviciok într-un hotel din Siberia.

Aleksei Navalnîi a postat, sâmbătă, o nouă fotografie pe contul său de Instagram. Opozantul rus apare coborând treptele spitalului, la numai cinci zile distanță după ce medicii germani anunțau că poate respira singur, fără ajutorul aparatelor.

„Să vă spun cum merge recuperarea mea. Este o cale liberă deja, deşi una lungă”, a scris Navalnîi. El a adăugat că încă nu poate folosi telefonul şi că are dificultăţi când încearcă să toarne apă în pahar ori să urce scările, pentru că îi tremură picioarele. „Mai sunt multe probleme de rezolvat, dar medicii incredibili de la spitalul Charite au soluţionat-o pe principala”. El a adăugat: „M-au transformat dintr-o «fiinţă umană vie, din punct de vedere tehnic» în cineva care are mari şanse să devină… un bărbat care poate scrola Instagramul şi înţelege fără să se gândească unde să dea like”.

Sursa foto: instagram