ALERTA cu BOMBA in BUCURESTI: BARBATUL care a amenintat ca arunca in aer un HOTEL a fost PRINS de politisti

ALERTA cu BOMBA in BUCURESTI. O AMENINTARE cu BOMBA a avut loc sambata dimineata, in jurul orei 10.00, la un hotel din Bucuresti care este detinut de oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita.

UPDATE 17.22: Barbatul care a amenintat sambata dimieata ca arunca in aer un hotel din cartierul bucurestean Vitan a fost identificat de politisti si este audiat de acestia in vederea stabilirii cauzelor care au condus la acest gest, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, barbatul este un bucurestean in varsta de 35 ani.

Politistii au sesizatat si unitatea de parchet competenta, urmand a fi dispuse masuri legale.

Un tanar a intrat in hotelul din cartierul Vitan si a AMENINTAT ca il va ARUNCA in AER. BARBATUL a intrat in hotel, a mers la barul de la parterul cladirii si a inceput sa strige in fata angajatilor ca va arunca in aer intregul imobil, ca are o bomba si ca este pregatit sa o detoneze. Tanarul nu a facut nicio revendicare. Ulterior, agresorul a iesit din cladire si a disparut.

Citeste si: ALERTA cu BOMBA la CHISINAU inainte de VIZITA presedintelui IOHANNIS in R. MOLDOVA. UPDATE

Cei care au asistat la scena au sunat speriati la 112, multi dintre ei fiind angajati ai hotelului.

Politia este pe urmele barbatului acuzat de amenintarea cu bomba, la fata locului fiind deplasata chiar si o unitate de genisti. Mai multe echipaje de politie de la Sectia 26 din Capitala au fost deplasate in zona.

Citeste si: Alarma falsa cu bomba la Aeroportul din Cluj