ALERTA CU BOMBA la o CLADIRE de BIROURI din BUCURESTI a FOST UNA FALSA. UPDATE

O cladire de birouri din Bucuresti este vizata, joi dupa-amiaza, de o amenintare cu bomba, dupa ce o persoana a sunat la 112 si a anuntat ca in imobilul cu 26 de etaje se afla un dispozitiv explozibil.

UPDATE 16.04: Alerta cu bomba a fost falsa, relateaza Digi24. Angajatilor li s-a permis sa revina in cladirea de birouri.

UPDATE 15.42 Barbatul care a sesizat alarma cu bomba din sectorul 2 a fost dus la audieri. IGPR precizeaza ca suspectul este cetatean roman. 

Este vorba despre cladirea Floreasca 1 din nordul Bucurestiului, in zona Aviatiei, unde politistii au ajuns cu putin timp in urma, iar acum ii evacueaza pe angajati, pentru ca pirotehnistii sa poata face verificari amanuntite, transmit televiziunile de stiri.

Pentru ca vorbim despre o cladire cu 26 de etaje, cel mai probabil sunt evacuati sute de salariati, insa Politia nu a putut furniza pana acum o cifra exacta. O parte din angajati se afla acum in fata cladirii, iar autoritatile spun ca nu este necesara restrictionarea traficului auto in zona.

De cele mai multe ori, astfel de alerte s-au dovedit a fi false, insa pirotehnistii trebuie sa fie suta la suta siguri ca nu exista niciun pericol, asa ca vor face verificari la fiecare etaj.

Sursa foto: realitatea