ALERTA CU BOMBA pe Aeroportul din SOFIA, FALSA. Nicio BOMBA nu a fost DESCOPERITA. UPDATE

ALERTA CU BOMBA pe AEROPORTUL DIN SOFIA (Bulgaria), un MICROBUZ avea un dispozitiv EXPLOZIV MONTAT. Reuters transmite ca microbuzul alb ar avea NUMERE DE INMATRICULARE BELGIENE, iar presa din Bulgaria, care citeaza autoritatile aeroportului din Sofia, a confirmat informatia.

UPDATE 21:00: Alerta cu bomba de la aeroportul din Sofia s-a dovedit a fi falsa, deoarece echipele specializate nu au gasit nicio bomba la fata locului, dar toate zborurile de la Terminalul 1 au fost redirectionate marti catre Terminalul 2, a anuntat Ministerul de Interne al Bulgariei, potrivit agentiei BTA.

 Stire initiala

Zona din fata terminalului 1 al Aeroportului din Sofia a fost inchisa, echipe de genisti intervin in zona unui microbuz unde se crede ca ar fi fost montat un dispozitiv exploziv.

CITESTE SI: AUTORITATILE FRANCEZE: SALAH ABDESLAM PROBABIL A AJUNS IN SIRIA

Potrivit relatarilor jurnalistilor internationali, microbuzul suspect ar avea numere de inmatriculare din Belgia, asadar putem specula ca masina ar avea legatura cu ancheta ampla aflata in derulare dupa ATENTATE DE LA PARIS. Unul dintre suspectii atentatelor este cetatean belgian si este cautat pe intreg continentul european.

Genistii se afla la fata locului pentru a gasi si dezamorsa dispozitivul. Nu se stie cui apartinea microbuzul.

Sursa foto: hotweek