ALERTA de FURTUNI in cinci judete din jurul Capitalei!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o ATENTIONARE NOWCASTING de furtuni care vizeaza cinci judete. Specialistii prognozeaza vant puternic si grindina.

Intre orele 13.00 si 14.00, in jumatatea sudica a judetului Dambovita si in jumatatea nordica a judetului Giurgiu se vor semnala frecvente DESCARCARI ELECTRICE, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului si averse de ploaie ce pot cumula 20 l/mp.

Citeste si: ALERTA NOWCASTING: COD GALBEN DE FURTUNI PENTRU CINCI JUDETE

Totodata, intre orele 12:30 si 14:00, in sud-estul si centrul judetului Giurgiu, local in judetul Calarasi (indeosebi partea centrala si jumatatea sudica) se vor semnala frecvente DESCARCARI ELECTRICE, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului, averse de ploaie ce pot cumula 20 – 25 l/mp.

Intre orele 12:25 si 14:00, in zona de deal si munte a judetelor Arges, Dambovita si Prahova (inclusiv Valea Prahovei), se vor semnala frecvente DESCARCARI ELECTRICE, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului, averse de ploaie ce pot cumula 15 – 20 l/mp.