ALERTA in Capitala: Un COPIL de sapte ani a DISPARUT dupa ce a plecat din curtea gradinitei

Un copil de sapte ani din Bucuresti a fost dat DISPARUT dupa ce a plecat, miercuri, din curtea unei gradinite aflate in Sectorul 6, a anuntat Politia Capitalei, care solicita sprijin pentru gasirea acestuia.

COPILUL se numeste MATEI GAIDARGI, are inaltimea de 1,10 metri, greutatea de 28 kilograme, ochi caprui, ten deschis, fata ovala si par saten, tuns scurt.

La data disparitiei era imbracat cu trening de culoare neagra cu doua dungi albe pe maneci si pe pantalon, tricou de culoare rosie, pantofi sport de culoare bleumarin cu doua dungi negre.

Citeste si: ALERTA! O celebra prezentatoare tv din Romania a DISPARUT fara urma!

COPILUL venise, insotit de mama lui, la Gradinita nr. 210 din cartierul Drumul Taberei, de unde urmau sa o ia acasa pe sora acestuia. Femeia a intrat in gradinita si l-a lasat pe baiat sa se joace in curte, asa cum, de altfel, ea obisnuia sa faca. Dupa putin timp, mama a revenit in curtea gradinitei, insa baiatul nu mai era acolo. Femeia a sunat imediat la 112, iar politistii au intervenit imediat, inclusiv cu un caine de urma, au declarat oficiali din Politie, citati de Mediafax.

Citeste si: BACAU: Copil DISPARUT, cautat de politisti

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Marian Banu, a declarat ca a aflat despre acest incident de la directorul Gradinitei 210. “Nu este problema gradinitei, este problema parintelui, mama lasandu-l nesupravegheat pe COPIL”, a mai spus Banu.

Persoanele care l-au vazut pe COPILUL DISPARUT sau pot oferi detalii cu privire la el sunt rugate sa sune la 112 sau 116000, numar unic european pentru COPII DISPARUTI.

Sursa foto: politiaromana.ro