Prefectul din Caras-Severin: Recipientul avea CEVA EXPLOZIV. UPDATE

Un RECIPIENT SUSPECT, din plastic, a fost gasit, sambata, la iesirea din orasul BOCSA spre RESITA, la fata locului deplasandu-se o echipa complexa, formata din lucratori ai IPJ, ISU si SRI, informeaza Agerpres.

UPDATE 17.45 “Se pare ca este un recipient care AVEA CEVA EXPLOZIV. Din discutiile neoficiale, am inteles ca ar fi fost o GRENADA bagata intr-un suport de plastic. Nu stiu rezultatul scanarii, dar s-a primit unda verde pentru distrugerea acesteia”, a aratat prefectul judetului Caras-Severin, Nicolae Miu Ciobanu.

UPDATE 16.30 In pachet a fost gasita o GRENADA ACTIVA.

A fost vorba despre un colect de langa o masina parcata langa DN58A. Un cetatean care voia sa isi parcheze masina acolo a vazut pachetul, care nu avea ce sa caute acolo si a chemat autoritatile.

Pirotehnistii SRI ar fi DETONAT DEJA GRENADA cu ajutorul unui ROBOT SPECIAL.

Stire initiala

Gasirea recipientului a fost anuntata de un barbat la numarul 112.

“Recipientul a fost ridicat de specialistii SRI, pentru a stabili care este continutul acestuia. Recipientul are o lungime de 10 cm, cu diametrul de sapte centimetri. Sunt suspiciuni ca in interiorul recipientului ar fi substante explozive. In prezent, se fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care acesta a fost abandonat”, a declarat Cecilia Danet, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras-Severin.

Sursa foto: romaniatv