ALERTA IN FAMILIA BASESCU, TOATA LUMEA S-A PANICAT

Momente de panica pentru familia fostului presedinte, Traian Basescu. Elena, insarcinata in luna a opta, a fost la un pas sa nasca prematur zilele trecute, situatie care i-a provocat lui Traian Basescu si Mariei Basescu o mare spaima! EBA a fost la un pas sa nasca prematur, dupa ce contractiile nu i-au dat pace cateva ore bune.

Baietelul Elenei Basescu a dat semne ca ar vrea sa se nasca inainte de termen, fiica fostului presedinte fiind la un pas sa fie internata la maternitate, scriu cei de la wowbiz.ro. A fost, insa, doar o alarma falsa.

Surse din anturajul Elenei sustin, potrivit wowbiz.ro, ca ea s-a plans ca a avut dureri mari si abia si-a revenit, intrucat nu ii venise sorocul sa nasca.

Citeste si: De ce tace Traian Basescu

“Toata lumea in familia Basescu asteapta cu nerabdare venirea pe lume a baietelului, insa totul trebuie sa decurga normal, iar EBA sa devina din nou mama abia la mijlocul lunii februarie. Din pacate, sarcina i-a dat fiicei fostului presedinte batai mari de cap in ultimele zile. Ea a avut contractii mari si dureroase, lucru ce a panicat pe toata lumea. De aceea, viitoarea mamica a luat legatura rapid cu medicul ei personal si l-a intrebat ce sa faca intr-o asemenea situatie. Acesta i-a facut imediat cateva investigatii, care, la final, au avut darul de a o linisti! Elena este sanatoasa, la fel si bebelusul, doar ca, asa cum se intampla si in cazul altor femei, contractiile sunt mai puternice si dau senzatia ca micutul vrea sa se nasca mai repede decat este planificat”, au spus apropiatii femeii.

Elena Basescu mai are o fetita, Sofia Anais, si in curand, va aduce pe lume un baietel, “primul Basescu”, cum mandru spunea recent fostul presedinte al Romaniei.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, un “BUNIC TRACTIUNE”. GALERIE FOTO

Citeste si: Basescu a postat pe Facebook fotografii cu sotia, fiicele si nepotii