ALERTA in MARSILIA: Barbati cu cagule au DESCHIS FOCUL asupra POLITISTILOR, inaintea vizitei premierului francez

Barbati cu cagule, inarmati cu pusti Kalasnikov, au DESCHIS FOCUL asupra POLITISTILOR la Marsilia, unde premierul francez Manuel Valls este asteptat luni intr-o vizita, au anuntat surse ale politiei, potrivit Agerpres, care citeaza Reuters.

Ziarul La Provence scrie ca mai multi martori au alertat politia cu privire la prezenta unor barbati cu cagule si care ar fi tras in aer cu arme Kalasnikov. La fata locului au fost trimise trupe de elita si se asteapta sosirea unui elicopter, mai scrie sursa citata.

Martorii oculari vorbesc despre barbati cu cagule care au tras focuri de arma in aer in jurul orei 10.30 (11.30 ora Romaniei), potrivit site-ului de Internet al cotidianului Le Provence.

Citeste si: STATUL ISLAMIC AMENINTA Occidentul cu NOI ATENTATE

Directorul departamentului local de siguranta publica, Pierre-Marie Bournique, sustine ca au fost descoperite urme de gloante la cativa metri de un vehicul al Bac (Brigada de combatere a criminalitatii).

O cresa din cartier a fost evacuata, in timp ce elevii colegiului Henri Barnier si ai scolii primare Saint-Andre La Castellane au primit ordinul de a ramane in interior pana la ora 13.00 (14.00 ora Romaniei) cel putin.

GIPN (Grupul de interventie al politiei nationale) se deplaseaza la fata locului pentru investigatii. Un avocat din Marsilia, contactat de France TV Info, sustine ca au fost instituite puncte de control.

Citeste si: ATAC CU EXPLOZIBILI asupra Ambasadei Algeriei din Tripoli, revendicat de STATUL ISLAMIC

Premierul francez Manuel Valls este asteptat luni la Marsilia pentru a discuta despre scaderea delincventei in oras si in departamentul Bouches-du-Rhone.

Sursa foto: laprovence.com