Alerta la Breaza! Populatia evacuata dupa un incendiu la un vagon cu nitrat de amoniu

Echipele de interventie au evacuat, marti seara, oamenii care locuiesc in apropierea Garii Breaza Nord din judetul Prahova. Evacuarea s-a produs  dupa ce a inceput sa iasa fum dintr-un vagon al unui tren incarcat cu nitrat de amoniu.

Circulatia feroviara a fost blocata. Alte 9 trenuri sunt stationate in gari, a declarat la Realitatea TV purtatorul de cuvant al CFR, Oana Barzan.Personalul din tren a fost evacuat in siguranta, a spus si purtatorul de cuvant ISU Prahova.

Populatia este evacuata pe o raza de aproximativ 800 de metri. Potrivit sursei citate, a fost oprita alimentarea cu energie electrica si linia a fost scoasa de sub tensiune. Circulatia feroviara este blocata pe un fir, pe ruta Brasov-Bucuresti, au afirmat oficiali ai Politiei Transporturi Feroviare Prahova.

Acestea sunt transportate cu microbuzele, pentru a fi cazate, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Prahova, pentru Realitatea TV. Pompierii prahoveni au reusit sa localizeze incendiul. Intre timp, 56 de oameni au fost evacuati si dusi la sala de sport din oras, transmite ISU Prahova.

Sursa foto: adevarul