ALERTA LA HOLLYWOOD: BRAD PITT, ANGELINA JOLIE si KIM KARDASHIAN, tinte pentru ISIS

Unii experti de securitate americani avertizeaza ca jihadistii ISIS planuiesc sa rapeasca mai multi actori importanti, printre care se numara Brad Pitt si Angelina Jolie dar si Kim Kardashian, informeaza Libertatea.

Expertii sunt de parere ca membrii gruparii Stat Islamic ar fi pus ochii pe mai multe vedete pe care doresc sa le rapeasca, pentru a cere rascumparare.

De altfel, Angelina Jolie ar fi atras deja furia teroristilor prin discursurile pe care le-a tinut la Consiliul de Securitate al ONU, dar si prin vizitele facute in taberele de refugiati sirieni si irakieni alungati de Stat Islamic.

CITESTE SI: ALERTA! STAT ISLAMIC, un pas de a CONTROLA total SIRIA. Urmeaza IORDANIA

“Ma gandesc la mama pe care am intalnit-o recent intr-o tabara din Irak si v-ar putea spune ce inseamna sa traiesti dupa ce fiica ta este smulsa din familie de barbati inarmati si transformata in sclava sexuala”, a spus frumoasa vedeta.

Obiectivul ONU este sa previna si sa puna capat conflictelor, sa aduca tarile impreuna, sa gaseasca solutii diplomatice si sa salveze vieti. Nu reusim sa facem acest lucru in Siria.

La randul sau, Brad Pitt i-a infuriat pe islamisti dupa ce a anuntat ca doreste sa ecranizeze povestea jurnalistului James Foley, primul american decapitat de ISIS. Brad ar urma sa interpreze rolul principal.

CITESTE SI: Gruparea STAT ISLAMIC revendica ATENTATELE asupra a doua hoteluri din BAGDAD

Vizata de planurile diabolice ale celor de la ISIS ar fi si Kim Kardashin. Islamistii o dispretuiesc pe aceasta pentru ca umbla mult prea dezbracata si este un exemplu negativ pentru femeile lor.

Sursa foto www.sharethis.ro