Alertă la Palatul Buckingham! Prințul Harry a cedat nervos și a revenit la unul dintre viciile sale

Potrivit unor surse citate de tabloidele din Regatul Unit, prințul Harry ar fi căzut din nou în patima dependenţei de alcool. Tabloidele britanice dau „vina” pe o sursă foarte apropiată de Meghan Markle şi Harry.

În timp ce Meghan Markle era acasă cu fiul lor Archie, prințul Harry vizita Japonia. Prințul Harry a călătorit acolo pentru a susține echipa de rugby a Angliei, finalistă la Cupa Mondială din Țara Soarelui Răsare. Fiind singur şi sătul de necazurile cu tabloidele britanice, acesta şi-ar fi înecat amarul în alcool.

Harry împreună cu Meghan au devenit victime ale presei de scandal din Regatul Unit care nu-i „slăbeşte” o clipă. El încearcă să facă lumea să înţeleagă faptul că persoanele din familia regală sunt oameni obișnuiți şi n-ar trebui să fie subiectul atacurilor la viaţa lor privată doar din cauză că sunt deţinătorii unui titlu nobiliar. Aceste mărturisiri erau necesare, mai ales că de un an de zile Harry și Meghan au trăit un veritabil coşmar din pricina mediatizării excesive, dusă până la limita absurdului.

Citește și: MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY PĂRĂSESC MAREA BRITANIE! MOTIVUL ȘI DESTINAȚIA ALEASĂ

Astfel, Prințul Harry ar fi căzut din nou în patima beţiei în timpul călătoriei în Japonia. Meghan Markle a fost cea care a descoperit acest lucru şi se pare că acum duce o ”luptă” soţul său. Deocamdată, însă, ştirea nu a fost confirmată şi s-ar putea să fie tot nişte zvonuri strecurate „nevinovat” cu intenţia clară de a intra cu tot dinadinsul în viaţa lor privată. Chiar că-ţi vine să te apuci de băutură cu aşa stres!

Meghan Markle i-a interzis lui Harry să mai bea după venirea pe lume a lui Archie

După ce s-a născut Archie, Meghan i-a interzis lui Harry să mai pună gura pe alcool. Ducesa de Sussex i-a cerut soţului ei sa înceteze sa bea, după ce a descoperit ca este însarcinata. În ianuarie, au informat surse regale, Meghan Markle i-ar fi cerut soțului ei să aibă un stil de viață mai sănătos, notează cheatsheet.

Sursa foto: the guardian