ALERTA de la PARLAMENTUL EUROPEAN a fost RIDICATA

Cladirea PARLAMENTULUI EUROPEAN din Bruxelles a fost evacuata partial luni, din cauza prezentei unui VEHICUL SUSPECT, dupa un incident similar inregistrat cu putin timp inainte la AMBASADA SUA, relateaza Mediafax, care citeaza site-ul RTL.be.

UPDATE 16.24: ALERTA de la sediul PARLAMENTULUI EUROPEAN din Bruxelles, declansata luni dimineata de un barbat aflat in stare de ebrietate care spunea ca a abandonat o masina plina cu arme si explozibil, a fost ANULATA dupa ce echipele de interventie nu au descoperit nimic suspect, relateaza Mediafax, care citeaza RTL.be.

Sediul PE este in curs de evacuare din cauza prezentei unui VEHICUL SUSPECT, la fel ca in cazul interventiei desfasurate cu putin timp inainte la AMBASADA SUA din Bruxelles, precizeaza RTL.be.

Citeste si: STATUL ISLAMIC AMENINTA Occidentul cu NOI ATENTATE

Potrivit serviciului de presa al PE, trei cladiri administrative ale Parlamentului sunt vizate. Politia belgiana nu a putut fi contactata imediat pentru confirmare.

Un robot al politiei care inspecteaza zona poate fi vazut in mai multe fotografii publicate pe Twitter.

Citeste si: ATAC cu un DISPOZITIV INCENDIAR, la un ZIAR GERMAN care a publicat caricaturi cu Mahomed de la Charlie Hebdo. UPDATE

O interventie a avut loc anterior in fata ambasadei Statelor Unite din Bruxelles. Potrivit unor martori, un barbat si-ar fi lasat masina pe bulevardul Regent. Strada Ducale, situata in apropiere, a fost inchisa pentru scurt timp, insa in prezent accesul este din nou permis.

Potrivit purtatorului de cuvant al ambasadei, nu este vorba despre o alerta cu bomba, contrar informatiilor aparute in presa. Politia din Bruxelles a confirmat insa ca a avut loc o interventie in zona.

Sursa foto: twitter.com