ALERTA la PENITENCIARUL COLIBASI: Un DETINUT a EVADAT de la un punct de lucru exterior

Un DETINUT in varsta de 23 de ani, care executa o pedeapsa de sase ani de inchisoare la Penitenciarul de maxima siguranta Colibasi, a EVADAT luni de la un punct de lucru exterior.

“Detinutul Militaru Gilbert Ionut, nascut la data de 19.03.1992, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de talharie, cu domiciliul in localitatea Baiculesti, sat Manicesti, judetul Arges, clasificat in regim inchis, a parasit punctul de lucru exterior la care era repartizat, din cadrul Liceului Tehnologic Constructii de Masini Mioveni. In vederea capturarii detinutului, au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii, respectiv: blocarea cailor de acces — posibile directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratul de Politie Judetean Arges si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Arges”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Penitenciarului Colibasi.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus deschiderea unei anchete administrative, care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului.

Citeste si: ULTIMUL din cei patru DETINUTI EVADATI din arestul IPJ Cluj, PRINS dupa DOUA SAPTAMANI

Potrivit semnalmentelor comunicate de reprezentantii Penitenciarului Colibasi, detinutul evadat are 168 de centimetri inaltime, nas drept, ochi caprui si parul negru, iar ca semne particulare are o cicatrice pe obrazul drept si tatuaje pe brate.

Citeste si: DETINUTI EVADATI de la CURTEA de APEL IASI

Susa foto: bitpress.ro