ALERTA TERORISTA la ISTANBUL: BOMBE descoperite in doua centre COMERCIALE

ALERTA TERORISTA ISTANBUL. Politia a descoperit DISPOZITIVE EXPLOZIVE artizanale in doua centre comerciale din ISTANBUL, sambata, la cateva zile dupa un ATENTAT SINUCIGAS in centrul orasului.

ALERTA TERORISTA ISTANBUL. Un pachet suspect a fost descoperit de clientii unui mall din Basaksehir, in vestul ISTANBULULUI. Politia a izolat zona si genistii au confirmat ca este vorba despre o BOMBA cu FRAGMENTARE, scrie Hurriyet.

CITESTE SI: FILMUL ATACURILOR DIN FRANTA, INCEPAND CU CHARLIE HEBDO. VIDEO 

ALERTA TERORISTA ISTANBUL. Genistii au dezamorsat BOMBA si au transportat-o la un laborator pentru analiza. Un dispozitiv similar, dar mai putin periculos, a fost gasit si intr-un mall din cartierul Sefakoy, din apropiere. Acesta a fost detonat la fata locului. Nimeni nu a revendicat ATENTATELE deocamdata.

ALERTA TERORISTA ISTANBUL. Autoritatile turce sunt in alerta de cand o femeie, ATACATOR SINUCIGAS, s-a aruncat in aer la o statie de politie din Istanbul, omorand un politist, la mijlocul saptamanii. Femeia era cetatean rus, din Daghestan, si avea legaturi cu gruparile islamiste. Autoritatile verifica daca STAT ISLAMIC a fost implicat in aceste incidente. 

CITESTE SI: ALERTA SI IN ITALIA. Un albanez s-a baricadat intr-o cladire si ameninta ca impusca trecatorii si se va arunca in aer 

Sursa foto: hurriyet.tr