ALESII vor PENSII de LUX. Proiectul de lege initiat de un parlamentar PSD

ALESII vor sa isi asigure PENSII de LUX pentru o batranete indestulata. Astfel, conform unui PROIECT de LEGE initiat de deputatul PSD ANGHEL STANCIU si semnat de alti 11 alesi, PENSIILE SPECIALE ale parlamentarilor se vor majora in functie de NUMARUL de MANDATE si pot ajunge pana la 5.000 de lei, informeaza postul B1 Tv.

In aceste conditii, PARLAMENTARII cu un singur mandat vor primi, pe langa pensie, o SUMA SUPLIMENTARA de 2.000 de lei. PARLAMENTARII cu doua mandate vor primi pensie plus o suma aditionala de 3.000 de lei, pentru ca senatorii si deputatii cu trei mandate sa primeasca inca 4.000 de lei pe langa PENSIA obisnuita, asta insemnand ca pot ajunge la o PENSIE frumusica de 5.000 de lei.

CITESTE SI: TOPUL INCREDERII in OAMENII POLITICI. PNL ar castiga ALEGERILE PARLAMENTARE

Conform  legii, DREPTURILE BANESTI se cuvin de la data de 1 septembrie 2010, ceea ce inseamna ca de aceste modificari vor beneficia PARLAMENTARII din ultimii patru ani. Proiectul mai spune ca plata acestor DREPTURI BANESTI se efectueaza incepand cu luna urmatoare celei in care aceasta lege intra in vigoare. De asemenea, plata drepturilor restante se va face esalonat, pe o perioada de trei ani.

CITESTE SI: CATALIN TEODORESCU, la un pas de ARESTARE. Biroul Permanent al Camerei va corecta eroarea materiala 

Sursa foto: economica.net