Alessandra Stoicescu este însărcinată! Prezentatoarea de televiziune este în culmea fericirii

Alessandra Stoicescu a anunțat că este însărcinată chiar în ziua de 1 martie. La 42 de ani, vestea vine cum nu se poate mai bine pentru ea și soțul său, Sergiu Constantinescu.

“Primul nostru boboc de floare”, a scris prezentatoarea de la Antena 3 în dreptul unei imagini în care își arată brățara cu două piciorușe de bebeluș, pusă pe mâna pe care o ține pe cea a soțului ei. Felicitările au început să curgă imediat în rubrica de comentarii.

În 2014, când a vorbit despre subiectul bebeluși, Sandra Stoicescu a explicat că nu se grăbește, chiar dacă își dorea de pe atunci să experimenteze la maximum sentimentul matern. Discretă cu viața personală, prezentatoarea emisiunii “100 de minute” nu s-a aventurat niciodată în a da prea multe explicații presei.

“Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu”, a mărturisit Alessandra la acea vreme.

Lucrurile s-au așezat de minune, căci anul acesta, îndrăgita vedetă tv va deveni mamă. Soțul ei mai are un copil dintr-o relație anterioară, o fată pe nume Bianca.

Sursa foto: Antena 1