Alessandra Stoicescu imbraca rochia de mireasa! Vedeta face nunta cu Sergiu Constantinescu

Alessandra Stoicescu se casatoreste, sambata, cu iubitul ei Sergiu Constantinescu, cu care s-a cununat civil in luna iunie a acestui an. Nasi le vor fi Gabriela Firea si Florentin Pandele.

Alessandra Stoicescu a marturisit ca Gabriela Firea ii e ca o sora si a adaugat ca a facut o alegere de suflet atunci cand i-a propus fostei sale colege sa-i fie nasa de cununie.

“Gabi imi este ca o sora de foarte mult timp. Mi-a fost alaturi in momentele fericite, dar si in cele grele. A fost o alegere de suflet ca ea sa imi fie nasa. Atat pe ea, cat si pe sotul ei ii admir. Am fost foarte fericita ca au acceptat sa ne fie nasi”, a declarat Alessandra Stoicescu pentru Spy News.

Prezentatoarea de la Antena 3 a avut parte de petrecerea burlacitelor, in urma cu cateva zile, in cadrul careia s-a distrat alaturi de 50 de prietene.

Reamintim ca Alessandra Stoicescu s-a maritat in secret cu Sergiu Constantinescu, cel in compania caruia a fost surprinsa de cateva ori de paparazzi. Totul s-a petrecut in a doua parte a lunii iunie, insa Alessandra nu a spus nimanui o vorba nici inainte, nici chiar dupa eveniment, scrie Cancan.

In varsta de 37 de ani, Alessandra Stoicescu a spus “DA” in 21 iunie 2013. Sotul vedetei de televiziune este nimeni altul decat motociclistul cu plete cu care a fost fotografiata de cateva ori, incepand din toamna anului trecut. 

Sergiu Constantinescu are 42 de ani, este ardelean, a avut legatura cu lumea politica si, din 17 aprilie, este divortat.