Alex Bodi a băgat frica în ea! Decizia radicală pe care a luat-o Bianca Drăgușanu! Foto în articol

La scurt timp după ce s-a aflat că a semnat actele de divorț, Bianca Drăgușanu a fost văzută într-o ipostază incredibilă. Vedeta a postat imaginile pe contul său de Instagram.

Mai precis, Bianca Drăgușanu a fost văzută cu mâna pe armă. Nici mai mult, nici mai puțin, vedeta a mers la un poligon de tragere și a tras cu pistolul la țintă. Bianca a postat totul pe Instagram, atât imagini cu exercițiile de tragere, dar și imagini cu ținta ciuruită de gloanțe.

Citește și: ALEX BODI A EXPLICAT DE CE A BĂTUT-O PE BIANCA DRĂGUȘANU!

Miercurea trecută, presa aflat că Bianca Drăgușanu a semnat la notar actele de divorț. Informația este cu atât mai șocantă cu cât Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns la divorț la doar trei luni de când au semnat certificatul de căsătorie în fața ofițerului stării civile.

„Au fost patru episoade de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, au declarat surse din apropierea cuplului pentru presa tabloidă.

Sursa foto: instagram