Alex Bodi a explicat de ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu!

Alex Bodi, afaceristul din Mediaș, a explicat pe Instagram de ce a altoit-o pe, încă soția sa, Bianca Drăgușanu. După ce s-a spus că a bătut-o în cele trei luni de căsnicie și că i-ar fi înfipt o furculiță în mână în momentul în care ea s-a decis să divorțeze, soțul vedetei a explicat ce l-a adus în această stare.

Acesta dă, indirect, vina pe soția sa. „Oamenii te provoacă până când îți scot partea urâtă la suprafață, apoi pe fac pe victimele când ajungi în punctul acela”, a scris acesta pe Instagram.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU DIVORȚEAZĂ! BLONDA S-A SĂTURAT SĂ FIE AGRESATĂ DE SOȚUL SĂU

Bianca Drăgușanu a depus deja actele de divorț. O persoană apropiată ei a mărturisit că au avut loc mai multe episoade violete. motiv pentru care blonda a decis să pună punct relației.

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu.

Ieri, Alex a vorbit și despre cadourile pe care i le-a făcut Biancăi. Acesta a negat că i-a cerut banii înapoi pentru tot ceea ce i-a cumpărat și a susținut că soția sa nu ar fi spus așa ceva. “Niciodată! Exclus așa ceva. Din câte știu eu, cred că e doar o invenție. Ea nu ar fi afirmat niciodată așa ceva.”, a răspuns cel care în acte încă este soțul Biancăi Drăgușanu.

Sursa foto: cancan.ro