Alex Bodi a fost arestat din nou! Acuzații extrem de grave pe numele afaceristului din Mediaș

Alex Bodi a fost arestat preventiv din nou, luni, pentru o perioadă de 30 de zile. Afaceristul originar din Mediaș este implicat în dosare de spălare de bani și trafic de persoane, scrie SpyNews.ro.

Update: “E adevărat ce se întâmplă, mă îndrept către autorități care mă așteaptă acasă. Nu sunt arestat dintr-un anumit motiv, că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi sau martori noi.Nu s-a întâmplat nimic. Din partea mea nu a fost vorba de nimic. Singurul motiv pt care s-a dispus arestarea mea e că nu m-am prezentat la un anumit termen, din motive medicale, justificate. Cu adeverințe medicale, cu starea mea de sănătate, hârtii că trebuia să stau repaus. Se pare că lucrurile nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum vreun avertisment sau arest la domiciliu.”, a spus Alex Bodi pentru wowbiz.ro.

“Am specificat motivul pentru care s-a dispus arestarea mea. O să trecem și peste asta. Am trecut peste altele mai grele. Partea proastă că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați.”, a mai spus Bodi.

Știre inițială

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost inițial trimis în judecată de DIICOT într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, după ce fosta sa soție, Silvia Sălăgean l-a denunțat în septembrie 2020.

Alex Bodi era arestat, în noiembrie anul trecut, pentru 30 de zile. Judecătorii au decis să prelungească măsura arestării preventive al fostului partener al Biancăi Drăgușanu cu arest la domiciliu.

Astăzi, judecătorii au anunţat sentinţa după două ore de audieri. Alex Bodi va rămâne după gratii pentru 29 de zile și urmează a fi dus din nou în arest la sediul IPJ.

Sursa foto: Instagram