Alex Bodi a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată după ieșirea din pușcărie

Alex Bodi se află în arest la domiciliu. Bodi a fost arestat preventiv într-un dosar cu acuzaţii grele” proxenetism, trafic de persoane şi şantaj. Omul de afaceri din Mediaș a dezvăluit pe contul său de Instagram câteva dintre momentele petrecute în spatele gratiilor.

Mâncarea oferită în penitenciar nu a fost una potrivită afaceristului care ţinea un regim alimentar special pentru a-şi menţine masa musculară. “5 kilograme… de la 107 la 102 kg!”, a dezvăluit acesta.

“În momentul de față, nu-mi permit să clachez, pentru că am două fetițe care înseamnă totul pentru mine. Oricât de grea ar fi o luptă, nu aș accepta înfrângerea niciodată. Mereu când am avut momente dificile, oricât de greu părea, am crezut în mine și am știut ce-mi doresc de la viață. Cu cât lumea nu credea în mine și nu-mi dădea credit, cu atât mai mare era ambiția și dorința de a reuși! Dar niciodată nu poți reuși fără ajutorul Lui Dumnezeu”, a mai spus Bodi pe contul de Instagram.

Deși se află într-o situație extrem de grea, iar viitorul este plin de incertitudine, Alex Bodi nu exclude căsătoria cu logodnica sa, Daria Radionova. „Cine știe… poate curând dacă Dumnezeu vrea asta!!”, le-a răspuns Alex Bodi celor care l-au chestionat în legătură cu acest subiect.

Sursa foto: facebook