Alex Bodi, arestat preventiv pentru 29 de zile

Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, această decizie fiind luată joi noaptea de judecătorii de la Tribunalul Dolj. Omul de afaceri este acuzat de trafic de persoane şi proxenetism.

Alex Bodi și toți ceilalți reținuți miercuri după perchezițiile de amploare efectuate de DIICOT și BCCO au fost arestați preventiv, informează presa tabloidă autohtonă.

Alex Bodi și toți ceilalți membrii rețelei infracționale arestați preventiv au fost transportați la sediul IPJ Dolj. Potrivit actualului Cod Penal, Alex Bodi riscă următoarele pedepse:

„Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”

„Proxenetismul. Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

Sursa foto: cancan