Alex Bodi i-a dat un ”plocon” consistent lui Cengiz Şıklaroğlu

Milionarul turc l-a umilit pe playboy-ul din Mediaș, arestat pentru proxenetism

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu a dat o fugă în Turcia iar presa tabloidă a scris, la momentul respectiv, că s-ar fi distrat în compania milionarului Cengiz Şıklaroğlu, fostul iubit al Ioanei Filimon și Otiliei Bilionera. Orbit de furie, Alex Bodi ar fi apelat la câțiva interlopi turci pentru a obține o întrevedere cu milionarul turc.

Ca să o dea la pace cu ”ex-ul” Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera, Alex Bodi ar fi băgat adânc mâna în buzunar și i-a achitat un ”plocon” consistent lui Şıklaroğlu, scrie cancan.ro.

Alex Bodi a trebuit să se vadă Cengiz Şıklaroğlu, după ce turcul ar fi trimis mai multe semnale conform cărora s-ar răzbuna crunt dacă fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar vorbi despre el în presa din România. Mai ales că ar fi avut motive după escapada blondei la Istanbul.

”A ajuns la Cengiz Şıklaroğlu cu ajutorul unor persoane extrem de influente din Turcia. Inițial, acesta nu a vrut să se vadă cu Alex Bodi, dar, la insistențele acelor persoane, turcul a acceptat. Alex Bodi a fost sfătuit să nu meargă cu mâna goală în vizită. Conform ”tradiției” din Turcia, afaceristul a trebuit să-i ducă un cadou. Alex i-ar fi dăruit lui Cengiz Şıklaroğlu mai multe cadouri extrem de scumpe, printre care și un ceas de firmă”, a declarat o sursă a jurnaliștilor de la cancan.ro.

Alex Bodi l-ar fi întrebat pe milionarul turc dacă a avut vreo legătură cu Bianca Drăgușanu, iar răspunsul acestuia a fost unul tranșant: „Eu nu vorbesc despre femei ca tine, eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine. Dar, pentru informația ta, nu m-am atins de ea”, i-ar fi spus turcul lui Alex Bodi, care ar fi plecat din Istanbul cu coada între picioare, mai scrie sursa citată.

Reamintim că Alex Bodi este arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de proxenetism, trafic de persoane și șantaj.

Sursa foto: cancan