Alex Bodi, implicat în cazul Caracal? Ipoteza șocantă lansată de o jurnalistă cunoscută

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat preventiv într-un dosar plin de acuzații grave la adresa afaceristului. După dezvăluirile șocante din referatul întocmit de procurorii DIICOT, jurnalista Adriana Bahmuțeanu a lansat o nouă ipoteză halucinantă dar care, dacă se va confirma, atunci va fi un veritabil cutremur în societatea românească.

Totuși argumentele prezentate de jurnalistă nu sunt atât de solide pentru a trezi suspiciuni rezonabile asupra lui Alex Bodi. „S-a spus degeaba că acest criminal Dincă făcea, de fapt, parte dintr-o rețea de trafic de persoane?

Gândiți-vă, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal! Hai să facem legătura și cu fetele care au dispărut de la Caracal, ale așa-zisului criminal Dincă! S-a spus degeaba că acest criminal Dincă făcea, de fapt, parte dintr-o rețea de trafic de persoane? Nu vi se pare că se leagă lucrurile? Sunt oameni care dispar de pe stradă! Iată, nici în urmă cu două săptămâni, o femeie a fost ucisă și incendiată într-o valiză!

Citește și: Alex Bodi teroriza femeile pe care le trafica! Tratamentul nemilos aplicat acestora

Îmi pun niște semne de întrebare! De unde avea atâția bani, pentru că se afișa cu ostentație și cu opulență în toate mediile? Motivele sunt faptele lui, că așa, oricine se poate afișa cu o mașină bună! Trebuie să îți dai seama și de unde are omul respectiv banii!”, a spus Adriana Bahmuțeanu la un post de televiziune.

Sursa foto: facebook