Alex Bodi, în arest la domiciliu, s-a dezlănțuit sub privirile îngrozite ale fetiței sale

Pe cine a bruscat în curtea vilei sale

Alex Bodi, aflat în arest la domiciliu, și-a dat arama pe față chiar în ultima zi a anului 2020. Conform jurnaliștilor de la spynews, controversatul afacerist originar din Mediaș a bruscat-o pe fosta sa soție chiar sub privirile îngrozite ale fetiței celor doi care asista la scena petrecută în curtea vilei lui Bodi.

Potrivit sursei citate, Alex Bodi a avut o altercație, joi după amiază, cu Iulia Sălăgean, fosta sa soție și una dintre persoanele care l-au denunțat pe afacerist în dosarul în care acesta este acuzat de procurorii DIICOT de șantaj, proxenetism și trafic de persoane.

Altercația dintre cei doi foști soți a degenerat rapid și Alex Bodi a recurs la violență, la scena reprobabilă asistând și fiica minoră a celor doi. Scandalul ar fi pornit de la faptul că Iulia a venit la el acasă pentru a o lua pe fetiță. Chiar dacă timpul pe care Bodi îl putea petrece cu copilul  se terminase, el ar fi vrut să meargă cu fetița într-un centru comercial.

Alex Bodi ar fi început să facă un scandal de zile mari. Potrivit jurnaliștilor de la Spynews, după ce Iulia a intrat în curtea vilei, Bodi a închis porțile pentru ca ea și fetița să nu mai poată pleca. După ce fosta soție a început să strige după ajutor, Bodi le-ar fi dat drumul.

Sursa foto: facebook