Alex Bodi, săltat de mascaţi! Acuzații extrem de grave la adresa fostului soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost săltat de mascați, miercuri dimineață, în timpul perchezițiilor de amploare efectuate de procurorii DIICOT Craiova, BCCO Craiova și Poliția Română, anunță Antena 3.

Procurorii DIICOT Craiova împreună cu ofiţeri BCCO Craiova au efectuat sute de percheziţii domiciliare, pe raza a 28 de judeţe și în Capitală pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

“Din datele existente s-a stabilit, in esenta ca, la scurt timp dupa destructurarea unei grupari conduse de membru marcant al lumii interlope (grupare specializata in traficul de persoane si proxenetism), suspectul in cauza (unul dintre locotenentii lui persoanei mai sus mentionate), in timp ce se afla detinut intr-un penitenciar, in perioada 2008 – 2011, impreuna cu alti trei detinuti au folosit retelele sociale in scopul recrutarii unor tinere care practicau prostitutia si, inducandu-le in eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de munca avantajos, respectiv profitand de starea lor de vulnerabilitate (situatie materiala precara, naivitate, lipsa de educatie – factori determinanti pentru respectivele tinere in alegerea practicarii prostitutiei), le-au convins sa se prostitueze in beneficiul lor”, se arată în comunicatul  DIICOT.

Membrii grupării duceau fete în Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Elveţia, obligându-le să se prostitueze, iar banii astfel obţinuţi erau folosiţi pentru investiţii imobiliare în ţară şi în străinătate.

Rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare, conform DIICOT. Locotenentul acestuia ar fi fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, mai informează Antena3. Alături de Alex Bodi, sunt vizați cămătarii din clanul sportivilor din sectorul 4 al Capitalei și rețele de evaziune fiscală și trafic de migranți din vestul țării.

Sursa foto: facebook