Alex Bodi teroriza femeile pe care le trafica! Tratamentul nemilos aplicat acestora

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile într-un dosar în care e acuzat de proxenetism și șantaj. Procurorii DIICOT Dolj au dezvăluit faptul că Alex Bodi le teroriza pe femeile pe care le trafica împreună cu alți interlopi.

În referatul de arestare preventivă întocmit de procurorii DIICOT, Alex Bodi este descris ca un interlop periculos și fără milă. Bodi a intrat în rețeaua infracțională  în anul 2014, atunci când a dus în Germania prima fată și a obligat-o să se prostitueze.

”Prin abuz de autoritate și profitând de starea ei de naivitate, inculpatul B.A.N. (n.r.: Bodi) a recrutat-o pe victimă, a transportat-o în Germania și a exploatat-o sexual. (…) A amenințat-o cu acte de violență, în scopul de a dobândi în mod injust o taxă de protecție de 5.000 de euro.”, se arată în referatul procurorilor.

Citește și: Cine l-a turnat pe Alex Bodi la DIICOT! Foto în articol

Timp de doi ani, Bodi şi-ar fi obligat inclusiv fosta soţie să se prostitueze în Germania, mai scriu procurorii DIICOT. Alex Bodi este descris de procurori drept un monstru, care băgase spaima în toate fetele pe care le avea în stradă. Le bătea, le tortura, unele dintre ele erau drogate şi ameninţate că familiile rămase în ţară vor avea de suferit dacă nu se vor prostitua pentru el, scrie Antena 3.

”Metoda era deja cunoscuta Loverboy, în care interlopii racolau tinere pe reţelele de socializare, le ademeneau cu promisiunea unui loc de muncă avantajos și a unei relații de iubire. Victimele erau apoi sechestrate, drogate, bătute şi ameninţate cu moartea. Persoana vătămată a fost legată și obligată să întrețină relații sexuale cu cei trei. Unul dintre suspecţi a dezlegat-o și a lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a băgat-o cu capul în vasul de toaletă. Un alt bărbat a umplut cada, iar suspectul a băgat-o cu capul în apă, ținând-o un timp, după care a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență asupra membrilor familiei”, se mai arată în referatul oamenilor legii.

Sursa foto: facebook