Alex Bourceanu, desemnat cel mai bun fotbalist la premiile AFAN

Astazi au fost decernate premiile AFAN, capitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, fiind desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2013.

Alex Bourceanu a fost ales cel mai bun fotbalist al anului 2013 la premiile AFAN, Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, festivitate prezentata de Dumitru Costin, presedintele asociatiei.

Aceasta a fost prima editie a Galei Premiilor AFAN, fotbalistii si antrenorii din primele 3 ligi ale Romaniei fiind cei care l-au votat pe Alex Bourceanu cel mai bun fotbalist roman. In cadrul galei au mai fost acordate si alte premii precum: cel mai bun tanar jucator: Nicusor Stanciu (Steaua), cel mai bun portar: Ciprian Tatarusanu (Steaua), cel mai bun fundas: Vlad Chiriches (Tottenham) si Florin Gardos (Steaua), cel mai bun mijlocas: Alexandru Bourceanu (Steaua), cel mai bun atacant: Constantin Budescu (Astra), cel mai bun stranier: Eric de Oliveira (ex-Pandurii) sau cel mai bun antrenor: Laurentiu Reghecampf (Steaua).

 In afara acestor premii, au mai primit distincii cea mai buna fotbalista, Stefania Vatafu (Olimpia Cluj), premiul pentru intreaga cariera: Ionel Danciulescu (Dinamo), cel mai bun arbitru: Alexandru Tudor, cel mai bun coducator de club: Cornel Sfaiter (FC Botosani) si cel mai bun jurnalist: Catalin Tolontan.

Sursa foto: gsp.ro