ALEX CHIPCIU si-a prelungit contractul cu STEAUA! Urmeaza LUKASZ SZUKALA

In acesta perioada oficialii echipei STEAUA BUCURESTI s-au asezat la masa tratativelor cu mai multi jucatori importanti din lotul ros-albastrilor care vor intra in scurt timp in ultimele sase luni de contract. In timpul permisiei pe care GIGI BECALI a obtinut-o de la conducerea penitenciarelor, latifundiarul din Pipera i-a comunicat lui Valeriu Argaseala care sunt sumele pe care este dispus sa le ofere fotbalistilor.

SANMARTEAN, SZUKALA, ARLAUSKIS si PREPELITA sunt cei patru titulari de drept pe care STEAUA ii poate pierde in curand, insa diriguitorii gruparii din Ghencea au reusit sa convinga un alt fotbalist sa isi prelungeasca intelegerea cu echipa campioana.

CITESTE SI: PETROLUL PLOIESTI -STEAUA 2-3 (1-2) / Campioana revine in fotoliul de lider. VIDEO 

Chiar daca ALEX CHIPCIU are un contract valabil pana in 2016, GIGI BECALI a vrut sa isi securizeze unul dintre cei mai importanti si intr-una din zilele in care a fost in libertate finantatorul s-a intalnit cu septarul si i-a propus prelungirea contractului pe inca trei sezoane. In plus, CHIPCIU va avea un salariu lunar de 25.000 de euro pe luna, dublu fata de cat castiga la ora actuala. Potrivit jurnalistilor de la Fanatik, CHIPCIU a acceptat pe loc propunerea venita din partea patronului sau si si-a pus semnatura pe noul contract scadent in 2019.

CITESTE SI: STEAUA-AALBORG 6-0: Campioana din LIGA I are cei mai multi jucatori in echipa etapei din EL. FOTO 

In aceeasi ordine de idei, Valeriu Argaseala a dezvaluit in mass media de profil ca STEAUA i-a propus prelungirea contractului si fundasului polonez LUKASZ SZUKALA. Potrivit conducatorului stelist, jucatorului in varsta de 30 de ani i s-a oferit o noua intelegere pentru doi ani cu o crestere salariala de 60 de mii de euro, SZUKALA urmand sa castige 240 de mii de euro pe an, fata de cele 180 de mii cat castiga acum. Argaseala a precizat ca fundasul central are o saptamana la dispozitie pentru a da un raspuns.

LUKASZ SZUKALA este dorit cu insistenta si de fostul sau antrenor, Laurentiu Reghecampf dorind sa-l aduca sub comanda sa la AL-HILAL.

Sursa foto: sportnews.ro