Alex Maxim, decisiv pentru Stuttgart. Raul Rusescu a marcat si el pentru Braga

Alexandru Maxim a fost decisiv sambata pentru echipa sa, VfB Stuttgart, in partida castigata contra celor de la SC Freiburg, 2-0.

Mijlocasul roman Alex Maxim a fost omul decisiv pentru echipa sa, VfB Stuttgart, in partida pe care svabii au castigat-o sambata in Bundesliga in fata lui Freiburg, 2-0. Internationalul roman a inceput partida ca rezerva, fiind introdus in teren abia in minutul 60, la scorul de 0-0. Maxim n-a avut nevoie nici de 10 minute pentru a-si face simtita prezenta, el deschizand scorul, in minutul 69, cu un sut frumos, fara preluare, din interiorul careului, mijlocasul “tricolor” ajungand astfel la sapte goluri inscrise in acest sezon de Bundesliga.

Citeste si: Liverpool, pregatita sa ofere 15.000.000 de euro pe un jucator roman

Pe final de joc romanul a centrat perfect pentru Harnik, care a dublat avantajul lui Stuttgart si a stabilit scorul final, 2-0, unul care o duce pe echipa lui Maxim pe locul 15 in clasamentul din Bundesliga, prima pozitie care asigura salvarea de la retrogradare.

Si Raul Rusescu a fost decisiv in victoria obtinuta de echipa sa, Sporting Braga, in meciul din deplasare cu Olhanense, scor final 0-2, in campionatul Portugaliei. Atacantul roman a deschis scorul in minutul 86, din penalty, ajungand astfel la cota opt goluri marcate pentru Braga in acest retur.