Alex Maxim este dorit de Liverpool, iar Gabi Tamas ar putea ajunge la Glasgow Rangers

Anul 2014 ar putea aduce noi transferuri importante pentru internationalii romani, Alex Maxim si Gabi Tamas fiind in vizorul unor echipe de renume din Anglia, respectiv Scotia.

Liverpool este pregatita sa dea aproape 7 milioane de euro pentru Alexandru Maxim, care este dorit de “cormorani” de mai multa vreme in urma evolutiilor bune pe care le-a avut in Germania, la VfB Stuttgart. “Rodgers incearca sa il aduca urgent pe Alexandru Maxim de la Stuttgart. Liverpool este gata sa ofere 5,3 milioane de lire”, noteaza presa din Anglia, conform Prosport. Alexandru Maxim (23 de ani) joaca de un an de zile la Stuttgart, care l-a adus cu 1.5 milioane de euro de la Pandurii Targu Jiu. El a inscris 4 goluri si a dat 8 pase decisive pentru Stuttgart in acest sezon.

Si Gabi Tamas, abia transferat la Doncaster,se pregateste de un transfer surprinza. Destinatia probabila a lui Tamas este Scotia, unde este dorit de gruparea de liga a treia Glasgow Rangers, conform presei locale. Contractul lui Tamas expira in vara, iar scotienii, aflati deja cu un picior in liga a 2-a, il doresc cu orice pret. Tamas a fost dorit si in aceasta iarna de Glasgow Rangers, insa a refuzat sa joace in liga a treia. Fundasul in varsta de 30 de ani a bifat doua meciuri pentru Doncaster, ambele ca titular.

Sursa foto: bild.de