Alex Velea îl desființează pe Lino Golden: „Credeai că mă las dus de nas?” Video

Alex Velea și Lino Golden, fostul său prieten şi protejat, sunt departe de a fi îngropat securea războiului. În ultima piesă pe care a lansat-o acum câteva ore, “Bă, de ce ești mincinos?”, Alex Velea îl desființează pe Lino căruia îi aduce numeroase acuzații.

Alex Velea și Lino Golden continuă scandalul prin intermediul pieselor. Așa se întâmplă și cu melodia pe care Alex Velea a lansat-o în urmă cu doar câteva ore în care iubitul Antoniei îl acuză pe fostul lui protejat că este fals, mincinos, trădător și lacom.

„Bă, de ce ești mincinos? / De ce ești atât de fals?/ Chiar credeai că mă las dus de nas? / Ne-am cam săturat de tine, ieși acas’ / Pe ăstia îi cam toc io, în stilul din Tokyo / Face lumea ochii mari de parcă sunt toți pe coco / Nu suport genul de om mincinos și lacom / Ăștia nici nu au școală, dar se tot prefac că scriu / Au citit două cărți de joc, două titluri și un meniu / Ipocriții fac paradă, au mințit o viață întreagă”, sunt numai câteva dintre versurile lui Alex Velea adresate fostului său protejat, Lino Golden.

Sursa foto: facebook