Alex Velea, scandal monstru cu Cătălin Măruță! Avertismentul artistului

Alex Velea și Cătălin Măruță sunt la cuțite din cauza faptului că prezentatorul de televiziune l-a criticat constant atât pe artist cât și pe iubita acestuia, Antonia. Cântăreața, la rândul ei, l-a avertizat public pe Măruță să nu mai vorbească despre ea și partenerul ei în cadrul emisiunii.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a spus Alex Velea, în podcast-ul lui Speak.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou pe filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a mai spus Alex Velea pentru sursa citată.

Sursa foto: românia tv