Alex Velea si Antonia, PRIMUL SARUT in public! FOTO in articol

ANTONIA si ALEX VELEA nu se mai ascund! Cei doi cantareti au fost surprinsi SARUTANDU-SE in fata prietenilor la ziua de nastere a lui ALEX.

Un SARUT PASIONAL in uralele invitatilor! Asa si-a sarbatorit ANTONIA iubitul, pe ALEX VELEA, la implinirea celor 30 de ani!

Cantaretul si-a serbat ziua de nastere, marti, intr-un club de fite din Capitala, unde a avut invitati vreo 30 de prieteni, printre care Nicole Cherry, CRBL, Lucian Mitrea, Smiley.

Citeste si: ALEX VELEA A PREZENTAT-O PARINTILOR SAI PE ANTONIA. FOTO

Iubita lui, ANTONIA, i-a stat aproape toata seara si nu l-a scapat din ochi nici o clipa. Momentul culminant s-a petrecut atunci cand a fost adus tortul din martipan, personalizat pentru cantaret. Pana acum cei doi si-au ascuns iubirea in public, insa acum, fiind inconjurati numai de prieteni ALEX VELEA si ANTONIA s-au sarutat patimas. Momentul a fost surprins de paparazii spynews.ro.

Citeste si: ANTONIA SI ALEX VELEA NU MAI POT TRAI UNUL FARA CELALALT

ANTONIA si Vincenzo Castellano au decis sa divorteze in noiembrie anul trecut. De atunci, cantareata a luptat pentru a obtine custodia fiicei pe care o are cu italianul. In cele din urma, cei doi au ajuns la o intelegere.

Sursa foto: enational.ro, spynews.ro