Alexandra Olteanu, dansatoarea Loredanei Groza, se zbate intre viata si moarte

Alexandra Olteanu (16 ani), cea mai buna dansatoare a cantaretei Loredana Groza, este in coma la spital, dupa ce medicii nu i-ar fi pus diagnosticul corect , dupa cum sustin parintii fetei. Acum, cadrele medicale se arata rezervate cu privire la evolutia starii de sanatate.

Alexandra, sau Lexi cum ii spuneau cei apropiati, a ajuns la camera de garda a spitalului Matei Bals din Capitala la sfarsitul lunii august. Medicii unitatii spitalicesti i-au pus diagnosticul de otita, apoi au trimis-o acasa. Fata a ajuns din nou la urgenta a doua zi, iar de aceasta data i s-a pus diagnositul de meningoencefalita. Starea de sanatate a Alexandrei Olteanu s-a complicat imediat dupa ce a internata, iar mama fetei este disperata, in conditiile in care Alexandra se afla in coma severa cu leziuni cerebrale de cateva zile.

“A fost purtata timp de 12 ore de la medic la medic, nimeni nu a stiut sa-i puna un diagnostic, desi noi, parintii, banuiam cu doua zile inainte sa intre in coma ca asta ar putea fi, o meningita. Cu o zi inainte sa intre in coma, m-am dus cu ea la spital, pentru ca se simtea rau, iar de la Camera de Garda ne-au trimis acasa, ca este otita. Am rugat-o sa-i faca fetei un RMN, iar doctorita mi-a raspuns ca nu sunt fonduri. A doua zi copilul a ajuns din nou in spital, cu Ambulanta, deoarece starea se agravase. Dupa 12 ore i-au facut punctie si au putut sa-i puna un diagnostic, acela de meningoencefalita. Acesta este malpraxis!”, acuza mama Alexandrei Olteanu.