Alexandra Stan a ajuns la spital, din nou!

Alexandra Stan a fost internata la un spital din Bucuresti pentru investigatii amanuntite. Se pare ca bataia incasata de la fostul impresar a lasat urme mai adanci decat s-ar fi crezut.

Loviturile primite de Alexandra de la Marcel Prodan au fost destul de puternice, dupa cum au constatat medicii in urma mai multor investigatii facute in spitalul din Constanta. Dupa analize amanuntite, doctorii au dat verdictul ca artista are grave probleme cu auzul, vederea, dar si cu rinichiul in care a fost lovita (n.r. – Alexandra s-a nascut cu un singur rinichi).

Cand credea ca starea sanatatii s-a mai ameliorat, doctorii i-au gasit ceva in neregula si la gat! Veste groaznica pentru solista! Momentan, Alexandra nu poate canta din pricina acestor probleme.

Solista a fost adusa in Bucuresti pentru mai multe investigatii de specialitate. Alexandra Stan a fost internata cateva zile la Spitalul Panduri din Capitala pentru a face analize amanuntite la gat. Se pare, insa, ca problemele ei cu vocea nu ar avea nicio legautura cu bataia pe care sustine ca a incasat-o de la Marcel. Solista a fost externata, dar este in continuare sub supraveghere medicala si urmeaza tratamentul prescris de medici, scrie wowbiz.ro.

Sursa foto: wowbiz.ro