Alexandra Stan a fost batuta de impresar. Vedeta are ochiul vanat. FOTO

UPDATE: Intr-un interviu exclusiv acordat de Alexandra Stan postului Romania Tv aceasta a spus ca l-a actionat in judecata pe impresarul Marcel Prodan. “L-am actionat in judecata pe Marcel Prodan, o sa reziliez si contractul de impresariere! Nu vreau sa fac rau nimanui, dar vreau sa se faca dreptate” a declarat Alexandra Stan.

UPDATE: Tatal artistei a vorbit cu jurnalistii despre ce s-a intamplat cu fiica lui.”Totul a inceput vineri seara. Fata mea i-a cerut socoteala la cele sase luni de concerte pe care le-a avut si nu a primit niciun ban. El nu a fost de acord sa-i dea bani, a aruncat-o din casa, i-a rupt de la gat colierul de aur, i-a oprit laptopul si hainele.

A doua zi cand s-a dus sa repete o noua melodie a batut-o cu picioarele pana a lasat-o inconstienta. A stat doua ore acolo, dupa care a urcat-o in masina sa o aduca acasa. Pe drum ea s-a dat jos din masina si el a luat-o din nou la bataie. Norocul ei a fost ca a luat-o la fuga plina de sange si a trecut un echipaj de politie rutiera care a luat-o si a dus-o la spital. O sa-l dam in judecata. O sa mergem pana in panzele albe. Nu stiam ca este batuta de un an de zile. Cand a vazut-o mama ei a lesinat” a declarat George Stan, tatal Alexandrei Stan pentru gandul.info.

Alexandra Stan a fost batuta de impresar pentru bani. In urma incidentului, care s-ar fi petrecut sambata, Alexandra a fost internata in spital.

Alexandra Stan a declarat ca, de aproape un an, relatia cu impresarul a degenerat si ca nu mai suporta situatia. Totul a culminat in weekend, cand managerul a lovit-o si a anuntat ca artista a suferit un accident auto.

Numai ca Alexandra Stan a dezvaluit tot ce s-a intamplat, pentru Cancan, afirmand ca totul este o minciuna.

“Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca sa justifice lipsa mea de la concerte!”, a povestit vedeta.

 

Foto: Marcel Prodan, impresarul care a batut-o cu bestialitate pe Alexandra Stan!

Sursa foto: Romania TV, ziuaconstanta.ro