Alexandra Stan a incercat sa se sinucida din cauza lui Marcel Prodan

Alexandra Stan (24 de ani) a incercat sa se sinucida din cauza impresarului sau, Marcel Prodan, care in urma cu cateva zile a batut-o mar pe o sosea din judetul Constanta. Indragita artista a povestit, luni, ca a fost atat de extenuata in ultimul an, incat a incercat sa-si taie venele, obosita ca nu este inteleasa de echipa manageriala.

“Ma duceam la studio si le spuneam ca nu mai pot, sunt extenuata si vreau sa stau acasa. Ma duceam si lesinam sau aveam tentative suicid, am incercat sa imi tai venele pentru ca nu mai faceam fata, eram epuizata, anul trecut. Am lesinat si am zacut pe jos o ora pana au venit parintii mei sa ma ia. I-a sunat pe ai mei si le spunea “veniti mai repede sa o luati de aici ca ne-am plictisit’. De atunci mi-am dat seama ce fel de oameni sunt, insa nu ma gandeam niciodata ca se va ajunge aici”, a spus Alexadra Stan in emisiunea “Happy Hour”, de la Pro Tv.

Impresarul si, totodata, iubitul sau, Marcel Prodan, ii face viata un calvar de aproape un an de zile. Situatia a scapat de sub control sambata, cand a batut-o pe Alexandra Stan pana a bagat-o in spital. Totul a pornit de la bani, blonda povestind ca de sapte luni nu a mai primit nimic.

“Nu stiu cati bani am de luat, pe cat am cantat vreodata in ultimii 3 ani. De fiecare data cand intrebam iesea scandal, imi spuneau ca-i acuz ca sunt hoti. Ei sunt obligati sa-mi arate mie actele, fiind impresari”, a declarat Alexandra intr-un interviu pentru RTV. In momentul in care i-a cerut socoteala iubitului sau, acesta a rabufnit si i-a dat Alexandrei o lectie s-o tina minte. Scena s-a petrecut in masina lui Marcel, pe soseaua din localitatea Valul lui Traian, pe drumul dinspre Constanta spre Bucuresti.

Au urmat pumni in fata si picioare in rinichi. Dupa ce a umplut-o de sange, Prodan a plecat si a lasat-o sa zaca in mijlocul drumului. “Nu mai stiu ce s-a intamplat de cand a inceput sa dea in mine, eram rupta de realitate si nu stiam cum sa mai fug. M-a batut si cu pumnii si cu palmele si cu picioarele. Am simtit in spate… nu stiu daca era un picior sau un obiect pe care l-a aruncat. Nu a facut exceptie”, a spus Alexandra.

Alexandra Stan a povestit, in studioul Antena 3, ca a fost sfatuita sa taca si sa-si puna sapca si ochelari pentru a nu atrage atentia presei asupra vanatailor de pe fata, cauzate de pumnii primiti de la impresarul sau. Desi initial a vrut sa nu faca publica toata povestea, in cele din urma a decis sa dezvaluie presei agresiunea pe care a fost nevoita sa o suporte.

“Da mi-a trecut prin minte sa tac. Eram sfatuita de manageri sa-mi pun o sapca, ochelari si asta era. Trebuia sa ma conformez. Din fericire am langa mine persoane care-mi vor binele si sunt corecte. Am decis pur si simplu ca nu este cazul sa ma duc la concert”, a povestit Alexandra.

Intrebata daca a sfatuit-o cineva sa faca publica toata povestea, indragita cantareata a marturisit ca a luat singura aceasta decizie. “Nimeni nu m-a sfatuit, eu am decis singura. In ultimele 24 de ore am avut parte de tot felul de pareri. A trebuit sa-mi caut singura raspunsul la intrebari. Timpul era scurt si trebuia sa iau o decizie. Managerii mei au publicat un articol pe Facebook prin care mi-au mintit fanii ca sunt pe moarte si am accident. Ori eu stiam ca am fost batuta, nu puteam sa trec cu vederea. Nu puteam sa-mi mint fanii doar ca sa-l acopar pe el”, a mai spus Alexandra.

Alexandra Stan a mai povestit ca nu a depus de la inceput plangere la Politie deoarece era intr-o stare deplorabila si nu vroia sa faca tam-tam in presa. Ulterior, si-a dat seama ca nu mai poate ascunde trauma fizica si psihica, astfel ca in cele din urma a depus plangere.

“Da, am depus plangere. Am refuzat initial sa depun… Mi-am dorit sa iau legatura cu avocatul, sa ma sfatuiasca ce trebuie facut. Am refuzat initial pentru ca… eram intr-o stare deplorabila, eram agitata, ma gandeam sa nu iasa scandal, sa nu se auda in presa, sa nu facem scandal. Apoi am decis ca nu e vorba de asta si am decis ca nu mai pot sa tac. Daca as fi tacut ar fi trebuit sa ma duc acasa, sa merg la concert si sa ma prefac ca si cum nimic nu mi s-a intamplat. Cand mi-am facut bagajul, mi-am dat seama ca nu pot merge cu fata asta la concert”, a mai povestit vedeta.

Alexandra va ajunge in instanta pentru a i se face dreptate

Alexandra a mai spus ca va merge in instanta pentru a obtine despagubiri. “Da, mi-as dori ca tatal meu sa ma sustina in asta. Nu vreau neaparat o despagubire, vreau sa fac asta pentru a face dreptate legala. Statul si Politia din Constanta cred ca functioneaza corect si cred ca cineva trebuie sa aiba de suferit. Nu-mi doresc sa fac rau intentionat nimanui. Vreau sa mi se acorde dreptul de cetatean roman, european, de a ma apara in Justitie dupa un atac violent asupra mea”, a mai declarat Alexandra.

– See more at: https://mondonews.ro/alexandra-stan-dezvaluiri-incredibile-bataie-impresar-marcel-prodan/#sthash.j8BRQbHR.dpuf