Alexandra Stan, batuta, dar multumita! Uite cum ii prieste bataia primita de la impresar. FOTO

Alexandra Stan scapa, incet, dar sigur, de sechelele bataii primite de la Marcel Prodan. Mai mult, faptul ca a fost molestata fizic i-a adus si beneficii, daca ne putem exprima asa. Tarifele cantaretei au explodat dupa scandalul cu impresarul!

Alexandra Stan se vindeca dupa mama de bataie incasata de la Marcel Prodan. Fizic este deja mult mai bine, afectiv se reface cu multa distractie pe litoral, iar financiar se pregateste sa faca un salt enorm. De curand, Alexandra a semnat cu una dintre cele mai mari case de impresariat din Statele Unite, Celebrity Talent International (CTI), care i-a stabilit un tarif urias pentru cei care vor s-o contracteze pentru un spectacol.

Conform site-ului oficial al agentiei, pentru concerte in Statele Unite, Alexandra poate incasa intre 50.000 si 75.000 de dolari, in vreme ce pentru spectacole in afara Americii, tariful poate ajunge chiar si la 225.000 de dolari, in functie de zona de pe glob in care are loc concertul.

CTI este una dintre cele mai tari agentii de impresariat din lume, avand contracte semnate cu celebritati precum: Aerosmith, Andreea Boceli, Bryan Adams, Annie Lennox, David Copperfield, Elton John sau Eminem. In cazul artistilor mari, tarifele pot ajunge pana la 1,5 milioane de dolari.

Surse foto: facebook.com, wowbiz.ro