Alexandra Stan, dezvaluiri incredibile despre bataia primita de la impresarul Marcel Prodan

Indragita cantareata Alexandra Stan a facut o serie de declaratii incredibile dupa bataia primita de la impresarul ei, Marcel Prodan. Ajunsa pe patul de spital, Alexandra Stan a refuzat sa mearga la concerte si sa ascunda incidentul, iar luni a facut dezvaluiri impresionante despre ce s-a intamplat sambata, in localitatea Valu lui Traian din judetul Constanta, orasul natal al artistei.

Alexandra Stan a povestit, in studioul Antena 3, ca a fost sfatuita sa taca si sa-si puna sapca si ochelari pentru a nu atrage atentia presei asupra vanatailor de pe fata, cauzate de pumnii primiti de la impresarul sau. Desi initial a vrut sa nu faca publica toata povestea, in cele din urma a decis sa dezvaluie presei agresiunea pe care a fost nevoita sa o suporte.

“Da mi-a trecut prin minte sa tac. Eram sfatuita de manageri sa-mi pun o sapca, ochelari si asta era. Trebuia sa ma conformez. Din fericire am langa mine persoane care-mi vor binele si sunt corecte. Am decis pur si simplu ca nu este cazul sa ma duc la concert”, a povestit Alexandra.

Intrebata daca a sfatuit-o cineva sa faca publica toata povestea, indragita cantareata a marturisit ca a luat singura aceasta decizie. “Nimeni nu m-a sfatuit, eu am decis singura. In ultimele 24 de ore am avut parte de tot felul de pareri. A trebuit sa-mi caut singura raspunsul la intrebari. Timpul era scurt si trebuia sa iau o decizie. Managerii mei au publicat un articol pe Facebook prin care mi-au mintit fanii ca sunt pe moarte si am accident. Ori eu stiam ca am fost batuta, nu puteam sa trec cu vederea. Nu puteam sa-mi mint fanii doar ca sa-l acopar pe el”, a mai spus Alexandra.

Alexandra Stan a mai povestit ca nu a depus de la inceput plangere la Politie deoarece era intr-o stare deplorabila si nu vroia sa faca tam-tam in presa. Ulterior, si-a dat seama ca nu mai poate ascunde trauma fizica si psihica, astfel ca in cele din urma a depus plangere.

“Da, am depus plangere. Am refuzat initial sa depun… Mi-am dorit sa iau legatura cu avocatul, sa ma sfatuiasca ce trebuie facut. Am refuzat initial pentru ca… eram intr-o stare deplorabila, eram agitata, ma gandeam sa nu iasa scandal, sa nu se auda in presa, sa nu facem scandal. Apoi am decis ca nu e vorba de asta si am decis ca nu mai pot sa tac. Daca as fi tacut ar fi trebuit sa ma duc acasa, sa merg la concert si sa ma prefac ca si cum nimic nu mi s-a intamplat. Cand mi-am facut bagajul, mi-am dat seama ca nu pot merge cu fata asta la concert”, a mai povestit vedeta.

Alexandra Stan, batuta cu pumnii de Marcel Prodan

Alexandra Stan a mai marturisit ca impresarul sau a batut-o cu pumnii si picioarele, fara retinere, insa dupa ce a facut publica povestea, nu a fost amenintata. “Nu, nu am fost amenintata. Ei nu au luat legatura cu noi. M-a batut si cu pumnii si cu palmele si cu picioarele. Am simtit in spate… nu stiu daca era un picior sau un obiect pe care l-a aruncat. Nu a facut exceptie”, a pus Alexandra.

Alexandra va ajunge in instanta pentru a i se face dreptate

Alexandra a mai spus ca va merge in instanta pentru a obtine despagubiri. “Da, mi-as dori ca tatal meu sa ma sustina in asta. Nu vreau neaparat o despagubire, vreau sa fac asta pentru a face dreptate legala. Statul si Politia din Constanta cred ca functioneaza corect si cred ca cineva trebuie sa aiba de suferit. Nu-mi doresc sa fac rau intentionat nimanui. Vreau sa mi se acorde dreptul de cetatean roman, european, de a ma apara in Justitie dupa un atac violent asupra mea”, a mai declarat Alexandra.

Alexandra Stan, pasionata de emisiunile politice

Intrebata de ce se uita la emisiunile politice, Alexandra Stan a declarat: “Sunt interesata de politica in principiu. Muzica, la nivel international, trebuie sa tii cont si de politica, de tot ce se intampla cu tara ta. Nu poti sa faci lucrurile cum vrei tu daca politic nu esti ajutat. Consider ca si eu sunt tot un ambasador al tarii, contribui la promovarea tarii”, a spus Alexandra la Antena 3.

Despre politica din Romania, cantareata crede ca este una de criza si s-a declarat nemultumita ca banii nu ajung unde trebuie, comparand sistemul cu un soi de “cartita” care nu lasa plantele sa se dezvolte.

“Acum politica este una de criza. O privesc din mai multe unghiuri. Nimic nu este intamplator si ce se intampla acum in Romania sunt repercursiuni ca ne-am omorat un presedinte in ziua de Craciun. Criza asta mondiala de bani… e normal ca si in tara noastra sa se fure… Suntem o natie de oameni care avem inca niste traditii si niste valori pe care le respectam, comparativ cu alte tari. Cea mai gresita decizie din punct de vedere politic din ultimii 10 ani: Nu cred ca exista cea mai proasta decizie politica, sunt mai multe. Cred ca in tara noastra banii nu ajung acolo unde trebuie si exista o cartita si degeaba sapi adanc, sperand sa ajunga apa, ca vine cartita si ia toate semintele. Oamenii s-au educat si deschis de cand cu UE. Noi am demonstrat timp de 50 de ani ca putem fi educati. Oamenii nu mai sunt motivati”, a incheiat Alexandra Stan.

Foto: RTV