Alexandra Stan l-ar fi inselat pe Marcel Prodan. Vezi cu cine

Alexandra Stan a parasit, vineri seara, incinta spitalului din Medgidia, locatie in care a fost internata timp de cinci zile, in urma ranilor suferite dupa bataia incasata de la managerul ei, Marcel Prodan, insa apele nu par a se fi linistit.

Desi cantareata a declarat in mai multe randuri ca motivul principal al agresiunii a fost datoria financiara pe care Prodan o avea fata de ea, surse apropiate studioului de inregistrare detinut de impresar aduc in atentie o noua ipoteza.

Conform surselor, Alexandra Stan ar fi avut o idila cu un instrumentist al trupei muzicale din care facea parte, motiv care a atras gelozia lui Prodan. Informatiile referitoare la infidelitatea cantaretei ar fi ajuns la Marcel chiar din interiorul trupei, componentii acesteia vazand in relatia Alexandrei cu instrumentistul doar o piedica in incheierea unor contracte artistice viitoare.

Faptul ca Alexandra nu l-ar fi acuzat inca pe Prodan pentru agresiune, ci doar pentru santaj, vine in sprijinul zvonurilor legate de infidelitate.

Desi ar fi trebuit sa se prezinte la Politie inca de joi, Marcel Prodan n-a dat curs invitatiei organelor de ancheta pentru a raspunde acuzatiilor de santaj, prevalandu-se de faptul ca nu a fost dat in urmarire.