Alexandra Stan: Nu bate! Mai bine canta!

Alexandra Stan s-a apucat de campanii impotriva violentei, de cand a fost agresata de Marcel Prodan. Cantareata a fost astazi prezenta la Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti” din Bucuresti pentru a lansa campania “Nu bate! Mai bine canta!”

Evenimentul a avut loc in sala de spectacole a colegiului, unde Alexandra Stan a discutat cu elevii liceului si a cantat alaturi de ei. Acestia au pregatit o serie de momente muzicale, printre care si hitul “Saxobeat”, dar intr-o varianta adaptata.

“Trebuie sa recunosc ca am foarte mari emotii. (…) Sunt intr-o camera cu atat de multe talente incat, daca ne apucam sa facem acum niste melodii, sigur o sa facem niste hituri. (…) Reprezint campania impotriva violentei initiata de Politia Capitalei, dar sustinuta de mine. Campania mea se numeste «Nu bate! Mai bine canta!», dar si pentru ca sunt artist, ca si voi, si acesta cred ca este lucrul pe care il avem in comun. (…) Avem muzica, o modalitate de a ne exprima, cred ca eu va pot spune ca in viata nu poti sa treci doar prin evenimente fericite. (…) In cazul in care vrei sa bati, poti bate la tobe. Eu am invatat ca este foarte important sa nu permitem abuzul de niciun fel, nici fizic, nici psihic, sa nu lasam pe nimeni sa profite de un moment in care suntem vulnerabili”, le-a transmis Alexandra elevilor de la Colegiul “Dinu Lipatti”, conform Mediafax.

“Sunt fericita ca, in sfarsit, se deruleaza aceasta campanie, ca ma ocup de aceasta campanie. Ma bucur ca am sansa sa fiu aici, in acest liceu si sa promovez aceasta campanie, pentru ca este o campanie de suflet, la care eu tin mult si, dupa cum vedeti, putem face lucruri foarte frumoase in cadrul campaniei”, a mai spus artista.

Alexandra a tinut sa precizeze ca aceasta campanie impotriva violentei va fi promovata si in alte licee, afirmand ca este “foarte important ca tinerii sa fie primii informati”. “Daca ei sunt bine informati, vor ajunge sa fie nici agresati, nici agresori si cred ca este foarte important. (…) Sunt multe actiuni pe care le derulam in prezent in cadrul campaniei si trebuie sa le organizam. (…) Violenta cred ca este cel mai urat lucru care se poate intampla pe pamant unui om, indiferent ca este fizica sau psihica”, a mai afirmat vedeta.

Cantareata a declarat ca mesajul campaniei sale se adreseaza si agresorilor. “Da, sunt fericita. Sunt fericita pentru ca mi-am recapatat activitatea artistica, ma ocup de cariera mea, sunt cam obosita, lucrurile s-au derulat pe repede inainte si am facut multe lucruri intr-un timp foarte scurt, dar sunt fericita si acest eveniment (agresiunea suferita in luna iunie, n.r.) tine de trecut, a fost intr-adevar un eveniment neplacut, insa l-am trecut cu bine si datorita tuturor celor care au fost alaturi de mine”, a adaugat vedeta.

Alexandra le-a transmis victimelor violentei in familie sa nu permita acest lucru in viata lor. “Violenta nu inseamna fericire, nu inseamna iubire, nu merita nimeni sa se poarte asa cu ele. Cel mai important este sa ne respectam pe noi insine, sa stim cine suntem, sa ne iubim si sa canalizam totul prin iubire, toate sentimentele noastre. Sa nu permitem. “