ALEXANDRA STAN ocupa locul 1 in topurile din Japonia cu melodia CHERRY POP

Alexandra Stan incepe sa se reobisnuiasca cu farmecul primelor locuri ale clasamentelor internationale. Artista romanca a urcat pe prima treapta a topului iTunes Dance Chart din Japonia la numai doua ore dupa ce lansase piesa “Cherry Pop”.

Noul single al Alexandrei Stan a devenit rapid piesa cea mai descarcata pe teritoriul Japoniei apoi, la scurt timp, a urcat in fotoliul de lider al topului celor mai cautate ringtone de pe cel mai important site de profil de pe teritoriul nipon.

„Cherry Pop” este cel mai nou single al Alexandrei Stan şi a fost lansat si in Romania, la sfarsitul lunii mai. Piesa se incadreaza in stilul muzical K-Pop si are un ritm electrizant.

Vestea ca “Cherry Pop” a ajuns pe primul loc in topul celor mai descarcate piese dance din Japonia, intr-un timp atat de scurt, a ajuns la Alexandra Stan chiar in timpul unui concert pe care romanca il sustinea in Turcia.

Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat organizatorii cat si cei prezenti au felicitat-o pe artista intr-un mod inedit: scriindu-i pe ecranul principal al clubului „Felicitari, Alexandra Stan, esti numărul 1!”.