Alexandra Stan, promovare fara acordul ei

Alexandra Stan lanseaza videoclipul piesei “Baby, it’s OK”, desi nu va urca pe scena pentru a promova noul hit. Clipul este produs inainte de scandalul cu impresarul sau, iar casa de productie il lanseaza conform planului initial.

Alexandra Stan lanseaza videoclipul piesei “Baby, it’s OK” (Iubito, e OK), in colaborare cu grupul Follow Your Instinct. Piesa e produsa de artisti straini ai caselor de productie EPIC Records/Sony Music si Universal Music Group. Decizia lansarii clipului acum, cand Alexandra nu poate canta, a fost luata fara acordul romancei, scrie ziarulring.ro.

Videoclipul a fost realizat intr-un loc exclusivist din Marbella.

Alexandra si-a facut si un nou cont pe Facebook. Aici, ea marturiseste ca inca se confrunta cu probleme de sanatate. “Am mai avut caderi nervoase din cauza epuizarii, am mai lesinat prin concerte. Si, oricum, e posibil sa am urmari, adica, va dati seama ca am fost lovita in cap si am dureri foarte naspa. De doua zile nu pot sa dorm si am numai cosmaruri. Mi-e frica sa nu raman handicapata sau sa am vreo boala de-asta”, a postat artista pe contul ei de socializare.

Sursa foto: facebook.com